ГЛАСУВАЙ ЗА ГОЛ НА КРЪГА - Първа Лига

Топ новини

Хронология

Въпроси и отговори

 • vm1912
  Смятате ли за редно, при ясно и открито изразена позиция на феновете на Ботев ПРОТИВ назначението на Ники Жадното за тренъор, той да бъде назначен напук на това. И смятате ли за достатъчно конкретни отговорите, които Ръководството на Ботев даде по повод зададените с официална Декларация от страна на КПБП декларация относно стадиона и нелогичните назначения в клуба? Благодаря.
  Здравейте,
  отговарям ви часове след самото представяне...
  Не искам да навлизам дълбоко в проблемите между фенове и ръководство на Ботев..единствено ме изумява следния факт: на моменти оставам с впечатлението, че основния спортен враг на Ботев е Левски, не дори толкова Локо Пд.. а в същото време постоянно "сини" треньори поемат отбора!
  Това е странно... и се случва при различни ръководства...
 • Valyo_Pesuka
  Здравейте г-н Александров,

  Гледахте ли днес мачът между Монтана и Слабия? Интересно ми е какъв е вашият коментар за тази хипер-мега-гига драма, която се получи... Почнаха уж начисто с нов формат, ново име на шампионата, с повече отбори, за да е по-интересно, но уви същите селски номера... Някои хора са стигнали до такава наглост, че да не им пука от нищо и от никой, за да се гаврят по такъв начин с хората...
  Смятате ли, че е възможно да има някакви последствия за двата отбора след този мач? От БФС или от УЕФА???
  Наскоро гледах, макар и не съвсем внимателно Монтана - Славия. Понякога има мачове, които както и да завършат, пораждат съответните съмнения..
  наистина не бих се наел с някакви по-големи анализи за този мач.
  А дали смятал, че е възможно да има някакви последствия за двата отбора?
  Дайте малко по-сериозно...
Виж всички