видео видео видео

  ГЛАСУВАЙ ЗА ГОЛ НА КРЪГА - Първа Лига

  грабо
  СПАСЯВАНЕ НА СЕДМИЦАТА СПАСЯВАНЕ НА СЕДМИЦАТА СПАСЯВАНЕ НА СЕДМИЦАТА

  ВИЖ СПАСЯВАНЕТО НА СЕДМИЦАТА

  Топ новини

  Хронология

  Въпроси и отговори

  • grozdanov78 grozdanov78
   Здравейте господин Табаков, избрах на вас да задам въпросите си защото напоследък само вие отговаряте. След снощният бокс забелязах тенденция успелите спортисти в коментарите по електронните сайтове са меко казано обиждани. Снощните коментари бяха от рода на пародия, театро, нагласено, нарочно избрани слаби противници. За Лудогорец също обидите са доста, ще кажа по малките като защо не се свирят дузпи срещу тях (как да се свири дузпа срещу тях като 90% от времето се играе пред противниковата врата). Стигна се до там че едвали Домусчиев е подкупил съдиите от мачовете с Виктория Пилзен. Други успели спортисти страдащи от хейтърите са Бербатов и Казийски макар и по-рядко. Въпроса ми е защо има такава злоба към успелите спортисти в днешно време, защото преди 20 години това го нямаше? Как ще коментирате ситуацията при Лудогорец че с 2 точки има вероятност да се класират за Лига Европа, а преди 2 години с 4 точки останаха последни? Благодаря предварително!
   Съвсем наскоро отговарях на въпрос за хейтърството спрямо Лудогорец. Ами такива станахме, супер критични към всички, особено към успелите. Преди 20 години нямало...Ама нямаше и развит интернет и социални мрежи, а сега има. Лудогорец с две точки напред? Бих казал - дано! Ситуацията в групата е такава - с два по-силни и с два по-слаби отбора.
  • favaca8888 favaca8888
   Защо вече 2 кръга поред няма обзор на Втора лига в сайта Гонг.бг ?
   20.00
   Студио: Обзор на кръга във Втора професионална лига (2016-17), 15-и епизод, директно. Това е довечера, вторник по DIEMA SPORT. Като го излъчат колегите, ние също ще можем да вземем картината и да я пуснем в сайта. Не забравяйте, че миналата седмица имаше междинни кръгове и всеки ден влизахме от мачове в нови мачове.
  Виж всички